Geschiedenis
Geschiedenis

Ziaja ontwikkelt en fabriceert farmaceutische producten en kwalitatief hoogwaardige verzorgingsproducten voor gezicht, lichaam en haar op basis van natuurlijke ingrediënten. Ziaja is een familiebedrijf dat is opgericht in 1989 in Gdansk door de apothekers Aleksandra and Zenon Ziaja.

Ziaja Cosmetics combineert hoogwaardige traditionele ingrediënten, zoals kruidenextracten en vitaminen, met moderne technologieën. Het ontwikkelen van de cosmetische formules is gebaseerd op jarenlange farmaceutische ervaring van het bedrijf dat dit jaar het 25-jarige jubileum viert.

Ziaja is gespecialiseerd in verzorgingsproducten voor het gezicht, waaronder crèmes, toners en reinigingsproducten, lichaamsverzorging, zoals bodybutters en bodylotion, hairconditioners, shampoo, intiemproducten en tandpasta.

Voordat de producten op de markt komen, worden ze klinisch getest door de gerenommeerde Medical Academy in het Poolse Gdansk en gecertificeerd door The National Hygiene Board of het nationale The Drug Institute.

Ziaja’s missie is het ontwikkelen van innovatieve kwalitatief hoogwaardige en vooruitstrevende producten voor vrouwen, mannen en kinderen van alle leeftijden. Mede door die combinatie van natuurlijke ingrediënten en hoogwaardige, moderne technologieën zijn de producten van Ziaja al heel vaak in de prijzen gevallen. Niet alleen in Polen zelf, maar ook internationaal.

Het management van Ziaja bestaat uit apothekers en chemici, waaronder ook onderzoekers. Het bedrijf is volledig geëquipeerd en heeft onder meer eigen onderzoeksfaciliteiten, zowel microbiologisch, fysisch-chemische als productielaboratoria en een afdeling kwaliteitsbeheer- en controle.

De laboratoria en het kwaliteitscontrolesysteem zijn beschreven in een standaard kwaliteitshandboek dat de basis vormt voor de hoge kwaliteitsstandaard die Ziaja bij de productie van de producten hanteert.